Bakk Miklós bakkmiklos (gmail)

Számítógépmérnöki diplomával rendelkező politológus, Kolozsvár legnagyobb egyetemén oktat. Moralista, de nem nagyon szereti a nyilvánosság előtti moralizálást. A politikát és közéletet megértéshorizontok között pulzáló Valaminek gondolja (Gadamer), amivel érdemes foglalkozni.

·

Fall Sándor fsandor (gmail)

Szerkesztőségi élőlény, 1975-ben figyelték meg és írták le először. A filozófusi diplomával rendelkezők osztályába, az újságírók rendjébe tartozik. Általában szövegeket fotoszintetizál, ehhez  képernyőfényt használ. Békés, barátságos, de kölyök korában megtanították horgászni, ezért megvadul, ha nem mehet néha vízközelbe.

·

Papp Attila Zsolt alittap (yahoo)

1979-től napjainkig élek, a Lugos–Gyergyó vidéke–Kolozsvár háromszögben. Ha a magam világáról gondolkodom (ritkán), csupa K betűs szó jut eszembe: kultúra, könyv, költészet, kinematográf, közélet, konzervativizmus. A többi nem a csend.

·

·

Szántai János szantaijanos (yahoo)

1969 március 5-én születtem, Kolozsvárott. 41 éve gyerekeskedem, Kolozsvárott. Közben elvégeztem óvodai, középiskolai, egyetemi tanulmányaimat, Kolozsvárott. Voltam orvos, főszerkesztő, fordító, kritikus, forgatókönyvíró, producer, író, hol Kolozsvárott, hol nem. Szeretnék még 41 évig gyerekeskedni, Kolozsvárott.

Hírdetés